s2ope-lista


Suomi toisena kielenä -opettajat ry perusti vuonna 2003 s2ope-listan, joka on suomea toisena kielenä opettavien sähköpostilista. Listan tarkoituksena on helpottaa yhteydenpitoa muiden samanlaista työtä tekevien kanssa, tiedottaa uusista julkaisuista, tapahtumista ja avoimista työpaikoista. Listalla on tällä hetkellä yli 1700 jäsentä ympäri maailmaa. Listalle liittyminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä, mutta sitä suositellaan lämpimästi.


Listalle liittyminen

Listalle liitytään lähettämällä viesti osoitteeseen majordomo@kaapeli.fi .Viestin aihekenttä (subject) jätetään tyhjäksi ja viestiksi kirjoitetaan subscribe s2ope-lista . Mitään muuta tekstiä (esim. automaattista allekirjoitusta) ei saa sisällyttää viestiin. Sähköpostiohjelmassa tulee myös olla nk. plain text -muotoiluasetus päällä, sillä operaattori ei ymmärrä html-muotoisia viestejä. Liittymisen jälkeen tulisi saada nk. Welcome-viesti. Jos viestiä ei muutaman minuutin kuluessa tule, liittyminen on epäonnistunut.


Viestin lähettäminen listalle

Listalaiset (ja vain he) voivat lähettää listalle viestejä, jotka ovat kaikkien listalaisten luettavissa. Tällöin viestin saajaksi kirjoitetaan s2ope-lista@kaapeli.fi. Jos haluat vastata henkilölle, joka on kirjoittanut viestin listalle, käytä sähköpostisi Reply/Vastaa -toimintoa. Jos vastaus on tarkoitettu kaikille listalaisille, käytä Reply all/Vastaa kaikille -toimintoa.

Listalle lähetettyihin viesteihin ei saa sisällyttää liitteitä eikä kuvia.

 

Listalta poistuminen

Listalta voi poistua lähettämällä viestin unsubscribe s2ope-lista osoitteeseen majordomo@kaapeli.fi. Viestin aihekenttä (subject) tulee jättää tyhjäksi, eikä viestiin saa sisällyttää mitään muuta tekstiä (kuten automaattista allekirjoitusta). Sähköpostiohjelmassa tulee myös olla nk. plain text -muotoiluasetus päällä, sillä operaattori ei ymmärrä html-muotoisia viestejä.

 

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

Sähköpostisoite vaihdetaan poistumalla ensin vanhalla osoitteella listalta (ks. ohjeet yllä) ja liittymällä sitten listalle uudella osoitteella (ks. ohjeet yllä).

 

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä listan ylläpitäjään alla olevalla lomakkeella.

 

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Liity yhdistyksen jäseneksi

Jäsenenä saat kolme kertaa vuodessa ilmestyvän Sutina-lehden, pääset jäsenhinnalla mukaan koulutustilaisuuksiin ja tuet yhdistystä alan keskeisenä vaikuttajana.

Kyllä, haluan jäseneksi!